5 Kasım 2016 Cumartesi

Çatı aktarma firması Ankara,Ankara çatı aktarma

Ankara da çatı aktarma ve çatı yapımı işleri ile birlikte,sizlere sunduğumuz hizmetlerimizi sıralayacak olursak.kısaca Ankara çatı tamiri,Ankara çatı aktarma firması,Ankara çatı tamiri fiyatları,Ankara çatı ustası ve Ankara çatı izolasyonu işleri.Bunlarla beraber Ankara çatı yapımı ve çatı projelendirme gibi başlıklar altında sayabiliriz.Sevgili site ziyaretçilerimiz Tüm Ankara ve merkez ilçelerde hizmetlerimiz

devam etmektedir.Gölbaşı çatı tamiri,Gölbaşı çatı aktarma firması,Gölbaşı çatı tamiri ve Gölbaşı çatı tadilatı gibi etiketlerle site içerisinde Gölbaşı semtine ait çalışmalarımızı takip bilgi sahibi olabilirsiniz.Elbette çalışma alanlarımı Ankara ve Gölbaşı ile sınırlı değildir. Çayyolu çatı tamiri,Çayyolu çatı aktarma firması,Çayyolu çatı ustası ve çayyolu çatı izolasyonu gibi etiketlerle çayyolu sakinlerine de hizmet vermekteyiz.Ankara da hizmet veren çatı firmamızda imal etmiş olduğumuz tüm çatı sistemleri çeşidi, işinde uzman,kalifiye elemanlarımızla hizmetlerimiz.
Çelik çatı:Çelik çatı yapımı isminden de bilindiği gibi metal ürünler kullanılarak yapılan çatı çeşitlerine denmektedir.Ankara da bir çok referansa sahip çelik çatı imalatlarımız mevcuttur.Ücretsiz keşif de yerinde fiyatlandırma için firmamızla irtibata geçebilirsiniz.Ankara çatı aktarma firması olarak,tüm çalışmalarımızda iş ve işçi güvenliği konusunda maksimum özen göstermekteyiz.

  • Sandeviç panel.
  • Boyalı sac.
  • Atarmit.
  • Alüminyom çatı.
  • Çelik teras kaplama.
Yukarıda saymaya çalıştığımız çatı işleri,çelik çatı sınıfı içerisinde yer almaktadır.Bu çatı işleri ile firmamız bir çok değişik semt ve bölgelerde çalışma yapmış ve referans oluşturmuştur.Sizlerde yukarıda saymış olduğumuz çatı işleri için referanslarımızı görüp teklif isteyebilirsiniz.
 Ahşap çatı:Ahşap çatı bilindiği üzere ağaç ürünlerinden imal edilmiş ürünlerle uygulaması geçekleştirilen bir çatı çeşididir.Geçmişi çok eski yıllara dayandığı herkes tarafından bilinen bir çatı sistemidir.Hata uygarlığın ilk çatı sistemi Ahşap çatı olarak yapılmıştır desek daha belirleyici olmuş oluruz.
Çatı aktarma firması:çatı yapımı itibari le doğal hava şartlarından meskenleri koruma amacı ile binaların yada evlerin en üst kısımına kurulan yapı sistemidir.Çatı sistemlerinde en önemli esas yağmur suyunun bina ve meskenlere vereceği olumsuzlukları engellemektir.Bu nedenle yağmur akıntılarına son.Çatı aktarma firmamızda yapılan tüm çalışmalar üstün beceri ve çalışanlarımızın iş ciddiyeti konusunda hassas olduklarını söyleyebiliriz.Firmamızda gerçekleştirilen tüm çatı aktarma işleri en az üç yıl garantili olmaktadır.Ankara da ve bulunduğumuz bölgelerde yapmış olduğumuz gözetimler sonucu görmüş oluyoruz ki iş yaptıran insanlar,Çatı işi yaptırdıkları firmalardan şikayetçi olmaktadırlar.Firmamız tüm çatı sistemleri işlerinde ve çatı aktarma işlerinde garantili iş ve yasal haklara sahip sözleşmeli olarak çalışmaktayız.Çatı firmalarında vergi mükellefi olmayan firmalarla yapılmış sözleşmelerin her hangi bir geçerliliği yoktur.Bizler çatı işlerinde ve çatı aktarma işlerinde,vergi mükellefi olan firmamız ve yasal kaşe kullanarak sözleşme yapmaktayız.

Çatı aktarma:Sevgili ziyaretçilerimiz,çatı yoğun hava şartlarında zamanla aşınıp yıllara yorgun düşüp kullanım gereklerinin yitirmekte ve tekrardan tamir,bakım ve hatta aktarma işi gerektiren noktalara gelmektedir.Bir çatıyı aktarmak için,Aktarma işlemine başlamadan detaylı bir hasar tespiti yapılır.Yapılan hasar tespitinde iş sırasında gerçekleştirilecek çalışma yöntemi belirlenir.Gerek yapı elamanları tespit ve tedarik edildikten sonra çatı aktarma işlemi gerçekleştirilir.Ankara çatı aktarma firmamızda iş güvenliği en önemli konulardan biri olarak idrak edilir ve gerekli önlemler alınır.
Öne çıkan referanslarımız:
Çatı Aktarma Firmasi



  • Aski binası çatı aktarma işi Gölbaşı.
  • Başkent villaları sitesinde villa çatısı aktarımı Çayyolu.
  • Atatürk ilk öğretim okulu Akyurt.
  • Elif sitesi çatı aktarma işleri Batıkent.
  • Devlet hastanesi çatısı bakımı ve onarımı Yenimahalle.
  • Sevda Apartmanı Çatı yapımı Sincan.
  • devran apartmanı çatı aktarma işi,Sokullu caddesi Dikmen.
  • Özlem sitesi çatı aktarma işi Ümitköy.
  • Kamu binası tamiri A.O.Ç.
  • Sosyal tesisler çatı yapımı İstanbul yolu Ankara.
  • Tolga sitesi çatı aktarma işleri Etlik.
  • Kamu binası çatı işleri Keçiören.
Değerli okurlarımız yukarıda beyan etmekte olduğumuz referanslarımız sadece bir kaç tanesinden oluşmuş listedir.Ankara ve merkez ilçelerinde sizlere sayabileceğimiz daha bir çok referans imkanına sahibiz.Keçiören çatı aktarma firması,Keçiören çatı tamiri,Keçiören çatı ustası gibi etiketlerle Keçiören sakinleri sitemiz içerisinde bulundukları bölgeye göre yazı dizisi ne ulaşabilir ve bilgi edine bilirler.Dikmen çatı ustası,Dikmen çatı aktarma firması,Dikmen çatı tamiri ve dikmen çatı tadilatı gibi etiketler de siz değerli dikmen sakinlerinin ulaşabileceği etiketlerimiz dir. Batıkent çatı tamiri ustası,Batıkent çatı aktarma firması,Batıkent çatı yapımı,Batıkent çatı izolasyonu. Etimesgut çatı aktarma firması,Etimesgut çatı ustası,Etimesgut çatı aktarma ve çatı izolasyonu Etimesgut gibi etiketlerde Siz değerli etimesgut sakinlerinin bizlere ulaşabileceği etiketlerdir.
ÇATI FİRMASI:Rast gele usullerin dışında kurumsal bir çalışma yürüten Erdemir çatı sistemleri garantili iş yapmanın dışında müşteri menmuniyeti konusunda hassas bir çalışma yürütmektedir.
FİRMAMIZDA YAPILAN TÜM ÇATI TAMİRİ VE ÇATI USTASI İŞLERİNİZ GARANTİLİ YAPILMAKTADIR.
Yeni yılda çatı tamiri,çatı ustası,çatı kaplama ve çatı yapımı işleri için ustalarımız sizlerden gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyor.
ÇANKAYA ÇATI USTASI:Sevgili site ziyaretçileri,Ankara Çatı Ustası ile birlikte,Çankaya Çatı Ustası.Çankaya Çatı Tamiri,Çankaya Çatı Aktarma.Çankaya Çatı Yapımı Fiyatları için.Erdemir Çatı Sistemleri sizlerin hizmetinde.
Çayyolu Çatı Ustası
ÇAYYOLU ÇATI USTASI: Çayyolu  Çatı Ustası ve tüm çatı işleri ile birlikte Çatı Tamiri,Çatı Aktarma,Çatı Yapımı ve diğer konu başlıkları.Erdemir Çatı Sistemleri ile sizlerin hizmetinde.Yıllardır yapmış olduğumuz Çatı İşleri ve deneyimli Çatı Ustası ile garantili bir biçimde yapılır.

1 yorum:

  1. 3 yıldır çatı sorunumuz vardı çok usta ile görüştük ama gelen ustalar ilgilenmedi ilgilenen olan usta ise düzgün yapmadı. Ama bu sitede tanıştığım usta ile ilgilerinden dolayı teşekür ederim.

    YanıtlaSil